NEA

Νέα BMW Μ550i με 462 άλογα

bmw-m550i-xdrive-euro-spec-model

Κινητήρας της M550i είναι ο M Performance TwinPower V8 4.4 που με αρωγό διπλού turbo αποδίδει 462 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 650 Nm από τις μόλις 1.800 σ.α.λ.

Μέχρι να δούμε τη νέα M5 (την άνοιξη) μία πρώτη γεύση μας δίνει η ηπιότερη M550i xDrive, η οποία για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 4,0 δλ. με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ ώρα. Την μετάδοση αναλαμβάνει το αυτόματο 8άρι κιβώτιο Steptronic, ενώ η τετρακίνηση xDrive μεταφέρει περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα (υπό συνθήκες σπορ οδήγησης και ανάλογα με το drive mode).

Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 10 χλστ., το σύστημα διεύθυνσης έχει πιο «γρήγορη» χαρτογράφηση, τα φρένα είναι ενισχυμένα, ενώ υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις όπως μια πίσω αεροτομή, καθώς και διπλές απολήξεις της εξάτμισης που εξασφαλίζουν και σπορ ήχο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα υποβοήθησης τελευταίας γενιάς (προαιρετικό το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης). Αυτά, μέχρι να δούμε την κορυφαία και ολοκαίνουργια M5!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!