NEA

Πρώτη γεύση από το VW Allspace

ALSPACE-1
Μετά το πρώτο σκίτσο έφτασε η ώρα και των πρώτων φωτογραφιών που δείχνουν το επερχόμενο επταθέσιο Tiguan, το οποίο στις αγορές της Ευρώπης θα ονομάζεται Allspace…

ALLSPACE-3Το VW Allspace θα κάνει πρεμιέρα τον Γενάρη στο Ντιτρόιτ και από εκεί τον Μάρτιο στην Γενεύη με τις πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινούν το καλοκαίρι. Το Allspace (εκτός Ευρώπης θα ονομάζεται Tiguan L) θα βασίζεται και αυτό στην πλατφόρμα MQB της εταιρίας, κάτι που δίνει μεγάλη ευελιξία στην χρήση μίας ευρύτατης γκάμας κινητήρων πετρελαίου και βενζίνης, ενώ θα υπάρχει και εδώ η δυνατότητα για δικίνητη ή τετρακίνητη 4 Μotion έκδοση. Κατά πάγια τακτική της εταιρίας, ανάλογα με τον κινητήρα θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες επιλογές σε κιβώτια, είτε εξατάχυτα χειροκίνητα, είτε DSG.

ALLSPACE-4Σχεδιαστικά δεν υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις από Tiguan και πρακτικά η είδηση στο Allspace αφορά στο αυξημένο μήκος και μεταξόνιό που έχει αυξηθεί κατά 110 χιλιοστά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος για την ενσωμάτωση και τρίτης σειράς καθισμάτων. Κάτι που σημαίνει επίσης ότι αν δεν γίνεται χρήση αυτής της δυνατότητας αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο ήδη τεράστιος χώρος αποσκευών των 615 λίτρων που προσφέρει το πενταθέσιο Tiguan.

ALLSPACE-2

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!