NEA

Σε πρώτο πλάνο το νέο Seat Ibiza – Στην Ελλάδα αρχές καλοκαιρού!

New-SEAT-Ibiza001H

Το νέο Ibiza θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά αυτό το καλοκαίρι με όπλο του την αλά Leon σχεδίαση και όπως πάντα με την καλή σχέση αξίας/τιμής…

new Seat Ibiza 2017 (1)Το νέο Seat Ibiza είναι το πρώτο μοντέλο του VW Group που θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία θα πατήσουν τα μελλοντικά supermini και τα μικρά SUV του ομίλου. Τώρα, η 5η γενιά χαρακτηρίζεται από μία φρέσκια σχεδίαση (παρόλο που δεν έχει κάτι το ριζοσπαστικό) που μας παραπέμπει ευθέως στο Leon και μία πιο ευρύχωρη καμπίνα.

new Seat Ibiza 2017 (4)Η τελευταία επιβεβαιώνεται από την αύξηση του πλάτους (+ 8,7 εκ.) και από το μακρύτερο μεταξόνιο (+9,5 εκ.), παρόλο που το νέο Ibiza έχει χαμηλώσει (μόλις 1 χλστ.) και κοντύνει αμελητέα (2 χλστ.). Ενδεικτικό των μεγαλύτερων χώρων είναι το πορτμπαγκάζ που προσφέρει 63 περισσότερα λίτρα (συνολικά 355), πάντοτε σε σχέση με το απερχόμενο Ibiza.

new Seat Ibiza 2017 (6)Οι περισσότεροι κινητήρες προέρχονται από την ήδη υπάρχουσα γκάμα περιλαμβάνοντας τον τρικύλινδρο 1.0 TSI (με 95 και 115 ίππους) και τον ντίζελ 1.6 TDI (με 80, 95 και 110 άλογα), ενώ οι χαμηλότερες σε ισχύ εκδόσεις συνδυάζονται με 5άρι μηχανικά κιβώτια (με 6άρια οι ισχυρότερες). Πρεμιέρα στην Seat κάνει ο νέος 1.5 TSI των 150 ίππων (διαθέσιμος από τα τέλη 2017) που προαιρετικά θα συνδυάζεται και με αυτόματο DSG-7.

new Seat Ibiza 2017 (3)Από πλευράς εξοπλισμού και ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού υπάρχουν όλα τα νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας με τις βασικές εκδόσεις να έχουν touch-screen 5 ιντσών και οι top οθόνες 8 ιντσών με σύστημα αυτόνομης πέδησης. Οι πλούσιες FR και Xcellence εκδόσεις θα έχουν μέχρι και φουλ LED προβολείς, ενώ εννοείται πως θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για smartphones.

Αξιοσημείωτο είναι πως δεν θα υπάρξει ούτε τρίθυρη, μήτε στέισον έκδοση αφού το κενό αυτό θα καλύψει το επερχόμενο μικρό SUV, το Arona, που θα βασίζεται επίσης στην πλατφόρμα MQB Α0.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!