NEA

To νέο Opel Insignia Sports Tourer και επισήμως

2017-opel-insignia-sports-tourer  (1)

Το νέο Insignia Sports Tourer θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα μήνα στο σαλόνι της Γενεύης με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις ευρωπαϊκές αγορές από την άνοιξη…

insignia-sports-tourer (1)Πρόκειται για την στέισον εκδοχή του νέου Opel Insignia που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του γερμανικού μοντέλου απέναντι σε κλασικούς παίχτες όπως είναι τα Ford Mondeo, VW Passat, Skoda Octavia κ.α. Φυσικά η ειδοποιός διαφορά από τις νορμάλ εκδόσεις αφορά στο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα (από 490), ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων (σε αναλογία 40/20/400) η πρακτικότητα εκτοξεύεται στα 1.638 λίτρα (+100 σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά).

2017-opel-insignia-sports-tourer  (5)Παράλληλα και οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι μεγαλύτερες, με το μήκος να φθάνει στα 4,896 μέτρα (73 χιλιοστά μεγαλύτερο από πριν) και το μεταξόνιο να είναι και αυτό μεγαλύτερο κατά 92 χιλιοστά. Όπως είναι αναμενόμενο τα μηχανικά μέρη και οι κινητήρες (ντίζελ από 1.600 κ.εκ. και βενζίνης από 1.500 κ.εκ.) προέρχονται από το πεντάθυρο Insignia Grand Sport, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι 200 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο αντίστοιχο μοντέλο.

Από εκεί και πέρα η κίνηση στις απλές εκδόσεις θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, ενώ οι ακριβότερες θα έχουν και τετρακίνηση. Η λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό είναι μακριά με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν να επιλέξουν και τα νέα φωτιστικά σώματα LED με 16 φωτοδιόδους σε κάθε πλευρά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!