ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπείρα κατασκεύαζε «μαϊμού» Ferrari και Lamborghini [vid]

Σε μερικές περιπτώσεις ότι λάμπει… δεν είναι Ferrari. αλλά κάτι από Toyota και Peugeot με αρκετό διαδικτυακό θράσος…

Αν βλέπατε μία αγγελία με πώληση μίας καινούργιας Ferrari με περίπου 40.000 ευρώ τι θα σκεφτόσασταν; Σύμφωνα με το Russia Today, η αστυνομία της ισπανικής πόλης Girona εξάρθρωσε σπείρα, η οποία κατασκευάζει supercars μαϊμού τα οποία πωλούσε μέσω διαδικτύου. Η εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο γκαράζ αποκάλυψε ένα συνεργείο κατασκευής ακριβών μοντέλων (κυρίως Ferrari) τα οποία βασίζονταν πάνω σε μηχανικά μέρη Toyota και Peugeot.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ενώ κατάσχεσε και 18 αυτοκίνητα τα οποία βρέθηκαν στον συγκεκριμένο χώρο, τέσσερα εκ των οποίων προορίζονταν ήταν έτοιμες “Ferrari”. Εκεί υπήρχαν και άλλα 14 οχήματα τα οποία βρίσκονταν υπό κατασκευή, ανάμεσά τους κάποιες Ferrari F430 Spider, 430 Scuderia και μία 458 Italia.

Η αστυνομία ανέλαβε δράση όταν είδε αγγελία στο Ίντερνετ για μία Ferrari 458 σε τιμή ευκαιρίας των 41.000 ευρώ και παρά το γεγονός ότι δεν απαγορεύεται να κατασκευάζει κανείς ρέπλικες, είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι δράστες είχαν παράνομη εμπορική δραστηριότητα που τους απέφερε πολλά κέρδη. Ενώ παράλληλα κατηγορούνται και για καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων των εταιριών λόγω της παράνομης αντιγραφής των αμαξωμάτων. Και πολλά άλλα..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!