ΑΓΩΝΕΣ

W08, το νέο μονοθέσιο της Mercedes!

Φορτωμένη με πολλές αλλαγές, η νέα W08 εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους νέους κανονισμούς της F1 ώστε να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο για τη γερμανική ομάδα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Mercedes! Σε μία τελετή που προβλήθηκε live, πρωταγωνιστές, πέρα από την ίδια τη W08, ήταν οι δύο οδηγοί της εταιρίας, Lewis Hamilton και Veltteri Bottas καθώς και ο επί κεφαλής, Toto Wolff. Ξεκινώντας από τον Hamilton, επεσήμανε πως το νέο μονοθέσιο είναι αρκετά φαρδύτερο, με τεράστια εμπρός ελαστικά που προσφέρουν μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, ακόμα και σε υγρό οδόστρωμα.

Ο Bottas, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στο πόσο καθαρό” δείχνει το αυτοκίνητο, καθώς από τις πρώτες εικόνες γίνεται εμφανής η απουσία των “φτερών του καρχαρία” που υπάρχουν στα υπόλοιπα μονοθέσια που έχουν παρουσιαστεί ως σήμερα. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι η σημερινή είναι μία μεγάλη μέρα για αυτόν, που την περίμενε αρκετό καιρό. Όσο για τον Wolff, εστίασε στο μπλε χρώμα που υπάρχει στο νέο μονοθέσιο και παραπέμπει στη νέα φίρμα της εταιρίας EQ, που θα κατασκευάζει τα ηλεκτρικά και υβριδικά της μοντέλα.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψη του μονοθεσίου πραγματοποιήθηκαν μερικοί γύροι στην πίστα, με την έγκριση της FIA, οι οποίοι όμως ήταν μόνο για λόγους φωτογράφησης και δεν είχαν τη λογική των δοκιμών εξέλιξης. Αυτές θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου οι 2 οδηγοί θα έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, ανακαλύπτοντας τυχόν ατέλειες αλλά και τα όρια του μονοθεσίου με τα νέα ελαστικά.



@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!