ΑΓΩΝΕΣ

Πόσο πιο ταχύτερα θα είναι τα φετινά μονοθέσια στην Formula 1; [vid]

Το παραπάνω βίντεο μας προετοιμάζει για μία ενδιαφέρουσα σεζόν με καλύτερους χρόνους, σημαντικές ανακατατάξεις, θεαματικά προσπεράσματα με τους πιλότους να καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ικανότητες και φυσικά κατάσταση…

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε στο αριστερό πλάνο τον Lewis Hamilton στην περσινή του προσπάθεια για την pole-position όπου έκανε 1.22.00. ενώ στο δεξί υπάρχει ο καλύτερος μέχρι στιγμής χρόνος από τις φετινές δοκιμές του Kimi Raikkonen με την αναγεννημένη όπως δείχνει Ferrari, ο οποίος σταματάει το χρονόμετρο στο 1:18.634 (μια διαφορά δηλαδή της τάξης των 3,366 δευτερολέπτων ακόμη και αν ο Kimi έχει πολύ μαλακή γόμα).

Τα νέα μονοθέσια θα έχουν απίστευτο κράτημα χάρη στους νέους κανονισμούς και κυρίως τα φαρδύτερα (κατά 25%) Pirelli και την βελτιωμένη αεροδυναμική. Για αυτό οι γνώστες της F1 υποστηρίζουν πως θα φέτος θα καταρριφθούν πολλά ρεκόρ στην F1, κάτι που φάνηκε πόσο γρήγορα είναι τα μονοθέσια και στις δοκιμές στην Βαρκελώνη.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!