NEA

Marchionne: Αφού δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari προτιμούν Lamborghini!

Τις τελευταίες μέρες ο πολύς Marchionne μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις συνεντεύξεις που έδωσε στο παρασκήνιο του σαλονιού της Γενεύης…

Αυτή την φορά σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Car είπε πως όσοι δεν έχουν πρόσβαση να αγοράσουν Ferrari προτιμούν να πηγαίνουν προς την Lamborghini! Μάλιστα, ο Marchionne δεν έχασε την ευκαιρία για ένα χτύπημα κάτω από την μέση στην Lamborghini δηλώνοντας πως «σέβομαι τον Stefano Domenicali (σ.σ. αφεντικό της Lamborghini), αλλά πολύς κόσμος αγοράζει τα αυτοκίνητά της Lamborghini γιατί δεν μπορεί να έχει στα χέρια του μία Ferrari».

Κάπως έτσι ο Marchionne θέλει να εξηγήσει τον λόγο για τις περίπου 8.500 Ferrari που θέλει να πουλήσει το 2017 και να σπάσει για τα καλά το exclusivity της φίρμας (που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν στις 7.500). Πέρυσι είχα πωληθεί 8.014 Ferrari, ενώ το 2015 ήταν 7.664 αυτοκίνητα υποστηρίζοντας πως «η λίστα αναμονής σε πολλά μοντέλα είναι αρκετά μεγάλη, και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν πελάτη». Πόσω μάλλον σε ένα πελάτη που θέλει να αποκτήσει ένα «φεραρικό», ενώ η αναμονή για μία 488 GTB, California T και GTC4 Lusso φτάνει έως και το 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!