NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Μια τρελή κατάβαση με ένα Subaru Impreza [vid]

Λίγο μετά το σαλόνι της Γενεύης ο Βρετανός οδηγός αγώνων Μark Higgins είπε να μαζέψει καμιά δεκαριά μηχανικούς και να κάνει μία κατάβαση σε πίστα bobsled!

Σε μία τέτοια πίστα κανονικά κινούνται με απίστευτη ταχύτητα ειδικά έλκηθρα. Έτσι, ένα Impreza WRX STi φόρεσε πιο στενά ελαστικά με μεγάλα καρφιά και ειδικές ενισχύσεις στο δάπεδο (το τελευταίο για λόγους ασφαλείας). Πάντως, υπήρξαν πολλές δυσκολίες αφού η πίστα είναι ιδιαίτερα στενή, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν το Subaru πάει να περάσει ανάμεσα στους δύο ψηλούς τοίχους από χιόνι που οριοθετούν την πίστα.

Τελικά ο Higgins κατάφερε να ολοκληρώσει την πρωτότυπη κατάβαση και με αρκετή ταχύτητα σε ένα σημείο που η κλίση είναι σχεδόν ορθής γωνίας (για να κρατούνται τα έλκηθρα όταν έρχονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα). Αυτά, δείτε περισσότερα στο όμορφο και με αρκετό χαβαλέ βίντεο της Prodrive για την Subaru.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!