ΑΓΩΝΕΣ

O Bernie Ecclestone βγάζει πίκρα για τη νέα εποχή στην F1

Σε πρόσφατη συνέντευξή του δηλώνει απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων της Liberty απέναντι στον ίδιο αλλά και στην ιστορία του στο σπορ…

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πλέον έχει απομακρυνθεί εντελώς από τα τεκταινόμενα, χωρίς να έχει καμία επιρροή πάνω στην Formula 1 ενώ δεν ίσχυσε και η συμφωνία που τον ήθελαν να βρίσκεται μέσα στο Δ.Σ. για λίγο διάστημα κατά την μεταβατική περίοδο. “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα”, δηλώνει, και συμπληρώνει: “Ακόμα και στο προσωπικό δεν επιτρέπουν να μου μιλά! Θέλουν να απαλλαγούν από την εποχή του Bernie. “Έκανε καλή δουλειά, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά” λένε τα στελέχη της Liberty” σύμφωνα με τον Ecclestone.

Kαι συνεχίζει: “Ήταν απογοητευτικό όταν μου ζήτησαν να φύγω. Μου είχαν ζητήσει όταν έγινε η εξαγορά, να μείνω τρία χρόνια, και είχα συμφωνήσει. Όμως μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν την επόμενη ημέρα της εξαγοράς μου ζητήθηκε να παραιτηθώ επειδή ο Chase Carey ήθελε να γίνει CEO. Ο Chase το έκανε αυτό εμπρός στα μάτια μου”. Aν και ο Ecclestone είχε κατηγορηθεί από πολλούς όλα αυτά τα χρόνια ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για την αύξηση της περιουσίας του και όχι την Formula 1, δηλώνει ότι είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο Carey θέλει να ακολουθήσει μία διαφορετική προσέγγιση.

Όπως λέει στην συνέντευξη: “Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να λειτουργήσω ως CEO μιας εταιρίας που κάνει κέρδη για να τα μοιράσει στους μετόχους της. Με άφησαν να “τρέχω” τα πράγματα με τον τρόπο που ήθελα εγώ, όμως αυτή την στιγμή ζηλεύω των Carey επειδή είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω και εγώ αλλά δεν μπορούσα.”.

Τελειώνοντας ο Ecclestone λέει ότι η Liberty θα εφαρμόσει μία νέα φιλοσοφία στην F1, κάνοντας το σπορ λιγότερο εκλεκτικό. “Εγώ το βλέπω διαφορετικά”, λέει, και συμπληρώνει: “Όλοι θέλουν να πάνε σε ένα εστιατόριο και να βρουν μία καρέκλα να καθίσουν. Εγώ είχα μια διαφορετική φιλοσοφία για την κατάσταση στα paddocks και το ποιος είχε πρόσβαση εκεί. Αυτοί έχουν μία αμερικάνικη κουλτούρα και στους αγώνες στις ΗΠΑ ο κάθε ένας έχει την ευχέρεια να βρίσκεται στα paddock, να συνομιλούν με τους οδηγούς, να κάθονται στα αυτοκίνητά τους κ.λπ. Η διαφορά είναι ότι στην εποχή μου είχαμε ένα ακριβό εστιατόριο πέντε αστέρων Μισελέν. Η Liberty θέλει να φτιάξει ένα χαμπουργκεράδικο. Ποιος ξέρει, ίσως και να είναι πιο γευστικό” καταλήγει.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!