ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα απίστευτος τρόπος για να ξεφεύγετε από τα μποτιλιαρίσματα! [vid]

Όχι δεν πρόκειται για κάποια όχημα τύπου Transformers που πρωταγωνιστεί σε κάποια χολιγουντιανή παραγωγή, αλλά για μία πραγματική κατασκευή με την ονομασία Hum Rider…

Αν και αμφιβόλου πρακτικής, αυτή η παράξενη κατασκευή είναι λειτουργική και τοποθετείται κάτω ένα μεγάλο 4×4. Βασίζεται σε ένα υδραυλικό κύκλωμα με την πίεση να ελέγχει μια γεννήτρια της Honda ώστε με το πάτημα ενός διακόπτη το σύστημα να αναπτύσσεται προς τα πλάγια και στη συνέχει ανα ανυψώνει το αυτοκίνητο σε απόσταση που φτάνει έως και τα 2 μέτρα από το έδαφος. Έτσι, το 4×4 μπορεί να περάσει πάνω από άλλα αυτοκίνητα (που βρίσκονται π.χ. μποτιλιαρισμένα σε μία οδό), ενώ για τον καλύτερο περιμετρικό έλεγχο υπάρχει σύστημα από αρκετές κάμερες ώστε να αποφευχθούν τυχόν επαφές και συγκρούσεις στο πέρασμά του.

Και αν φαντάζεστε να οδηγείτε εν ώρα αιχμής ένα τέτοιο όχημα στο χάος του Κηφισού, στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε πως το Hum Rider δεν είναι τίποτα άλλο από μία ιδέα για promo της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Verizon με στόχο την προώθηση μίας εφαρμογή μέσω της οποίας παρέχεται -με μηνιαίο αντίτιμο- ένα σύνολο συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης του αυτοκινήτου, που καλύπτει από πρόβλημα στον οδηγό ή ατύχημα, μέχρι την κλοπή του οχήματος αλλά και παρακολούθηση των ραντάρ της τροχαίας. Και αν σκεφτείτε και την πρόσφατη ενέργεια του Pornhub… αυτό θα πει αμερικάνικο μάρκετινγκ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!