ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπέσιαλ Hublot για τα 70 χρόνια της Ferrari [vid]

Οι δουλειές με την ελβετική Hublot φαίνεται να έχουν ζήτηση και για αυτό η ιταλική φίρμα παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση Baselworld το νέο τουρμπιγιόν της Hublot…

Με την μακρόσυρτη ονομασία «Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Chronograph» τα 70 κομμάτια (όσα και τα χρόνια της Ferrari) θα διατεθούν στις τρεις εκδόσεις King Gold, PEEK Carbon και Titanium (συνολικά θα υπάρξουν 210 ρολόγια). Την εμφάνιση κάθε ρολογιού επιμελήθηκε η ίδια η Ferrari υπό το βλέμμα του αρχισχεδιαστή Flavio Manzoni και σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Η κάσα του στο 45άρι ρολόι συνδυάζει τιτάνιο, χρυσό, ρόδιο και κάρμπον (το τελευταίο όπως και το πλαίσιο της LaFerrari), αντέχει σε βάθος 3 ατμοσφαιρών (ή 33 μέτρων), έχει κινητική ενέργεια για 5 μέρες, ενώ γενικότερα κάθε λεπτομέρεια είναι μοναδική για αυτό το κομψοτέχνημα. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίστε περίπου όσο κάνει μία βασική Ferrari, δηλαδή περίπου στα 300 χιλιάρικα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!