ΑΓΩΝΕΣ

Πόσο απαιτητικό είναι το ράλι Κορσικής; [vid]

Ξεκινά σε λίγες ημέρες και όπως μας δείχνει το βίντεο η Κορσική αποτελεί μία τρομερή δοκιμασία για τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα, μεγάλο πρόβλημα έχουν και οι συνοδηγοί…

Το ονομάζουν και ράλι των 10.000 στροφών και είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και σίγουρα πιο δύσκολους αγώνες του ΠΠΡ. To Η δυσκολία προκύπτει προφανώς από την μορφή του αγώνα και το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά ευθεία.

Οι συνοδηγοί είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν συνέχεια, να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, ενώ και το γεγονός ότι ο αγώνας είναι σε άσφαλο πρέπει να έχουν πολύ ακριβείς σημειώσεις. Σημειώσεις μάλιστα που πιάνουν πολλές σελίδες, πολλές περισσότερες από άλλους αγώνες του πρωταθλήματος.

Στο βίντεο βλέπουμε μερικούς συνοδηγούς που δίνουν την δική τους άποψη για το θέμα, ενώ ακόμα και ο Eσθονός Μartin Javeoja που κάθεται δεξιά του Tanak δηλώνει ότι στο Ράλι της Κορσικής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… ναυτία! Συμβαίνουν και αυτά σε έναν αγώνα από τους πιο δύσκολους του πρωταθλήματος που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!