SMSΑΓΩΝΕΣ

Σοκ! Ένας 17χρονος έχασε και τα δύο του πόδια σε ατύχημα στην F4! [vid[

Την Κυριακή που μας πέρασε, στην πίστα του Donington Park στην Αγγλία έγινε ένα σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα της Βρετανικής Formula 4…

Στο βίντεο βλέπουμε τον πολλά υποσχόμενο 17χρονο Βilly Monger να πέφτεi με δύναμη πάνω σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και κυριολεκτικά να σφηνώνεται από κάτω του. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες στα σωστικά συνεργεία για να μπορέσουν να τον απεγκλωβίσουν και να τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο στο Νότινγκαμ. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σώσουν τα πόδια του, όμως όπως μαθαίνουμε τελικά δεν τα κατάφερε και το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό και των δύο κάτω άκρων.

Ο νεαρός Billy πέρα από αρκετά ταλαντούχος στους αγώνες ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναθλητές του. Κάτι που όπως ήταν προφανές -και λόγω του νεαρού της ηλικίας του- συγκίνησε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στην Βρετανία, και έτσι δημιουργήθηκε ένα crowdfunding ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να αγοραστούν τα προσθετικά μέλη για τον νεαρό. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 250.000 λίρες αν και η ανταπόκριση του κοινού είναι τεράστια και μάλλον το ποσό θα υπερκαλυφθεί μέσα σε λίγες ημέρες. Κρίμα πάντως για τον νεαρό οδηγό που είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!