ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΚ, ένα τεχνολογικό θαύμα [vid]

Πολύ συχνά αναφερόμαστε στους κινητήρες και τις στροφές λειτουργίας τους, αλλά λίγες φορές συνειδητοποιούμε τι πραγματικά γίνεται μέσα σε αυτές…

Τα σχετικά βίντεο μας δίνουν μία εικόνα για την ταχύτητα με την οποία συντονίζεται ένας μαγικός κόσμος από διάφορα εξαρτήματα στο εσωτερικό μίας παλινδρομικής ΜΕΚ (Μηχανή Εσωτερικής Καύσης). Στο πάνω θα δείτε την ταχύτητα με την οποία κινούνται οι βαλβίδες, ενώ από ένα σημείο και μετά το μάτι δεν μπορεί να συλλάβει την απίστευτη συχνότητα με την οποία παλινδρομούν. Στο κάτωθι βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε (βάλτε ήχο οπωσδήποτε) μία πλαϊνή τομή όπου φαίνονται οι εκκεντροφόροι και τα κοκοράκια να «γυρίζουν» τρελά μέχρι να καπνίσει το λάδι.

Οι κινητήρες είναι ένα μηχανολογικό θαύμα και αν σκεφτεί κανείς το χρονικό εξέλιξης τους είναι πραγματικά ένα από τα δείγματα που έχει να επιδείξει η τεχνολογική εξέλιξη. Και μιας και τα υπέροχα βίντεο προέρχονται από μία BMW S1000 RR, μπόνους και ένα τρίτο από την BMW R 1200 GS. Και μιας και τα υπέροχα βίντεο προέρχονται από μία BMW S1000 RR, μπόνους και ένα τρίτο από την BMW R 1200 GS.

SMS===> Πως λειτουργεί ένας κινητήρας;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!