NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lancia θα πουλάει μόνο στην Ιταλία

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες -όπως είναι λογικό- το ένα μετά το άλλο τα sites της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας σταματούν να προωθούν νέα μοντέλα.

Για όσους μένουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ελβετία και άλλες μεγάλες αγορές, το μήνυμα που αντικρίζουν στο εθνικό site της Lancia είναι “Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Lancia. Κάνετε click εδώ για υπηρεσίες after-sales”. Σε μικρότερες, δε, χώρες όπως η Ρουμανία, η Σερβία και η Βουλγαρία, δεν υπάρχει επίσημο site της Lancia. Στην Ελλάδα πάντως, η εδώ εισαγωγική εταιρία διαθέτει κανονικά, μέχρι στιγμής, την Ypsilon.

Πρακτικά ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι τέτοιο, αφού η Lancia έχει απομείνει με ένα μόλις μοντέλο. Κρίμα, αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν της φίρμας, τα μοντέλα που είχε, καθώς και τις επιτυχίες που σημείωνε στους αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι με κάποιο τρόπο θα βρει το κουράγιο και τη δυναμική να επανέλθει.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!