ΔΙΑΦΟΡΑ

Απλά δεν υπάρχει αυτό το γκαράζ [vid]

Το βίντεο κατάφερε να το τραβήξει ένας γνωστός petrolhead από το Μαϊάμι ο οποίος με κάποιο τρόπο κατάφερε να τρυπώσει σε ένα από τους πιο απόμακρους ουρανοξύστες του πλανήτη!

Τον συγκεκριμένο ουρανοξύστη έχει σχεδιάσει η Porsche Design και όπως είναι φυσικό έχει αρκετά περίεργα, όπως το ασανσέρ που έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε κάθε ιδιοκτήτης -από τα 132 διαμερίσματα που διαθέτει το κτίριο- να μπορεί να ανεβάσει όπου θέλει το πανάκριβο αυτοκίνητό του. Και δεν μιλάμε για ένα απλό ανελκυστήρα, αφού διαθέτει μέχρι και ειδικό προσωπικό που τοποθετεί κάθε πανάκριβο αυτοκίνητο.

Στο βίντεο εκτός από τις Lambo βλέπουμε και μία Pagani ενώ στο κάτω κοινόχρηστο γκαράζ βλέπουμε μια σειρά από ταπεινές Maserati, Rolls Royce, Mercedes κ.λπ., οι οποίες μάλλον δεν ενδιαφέρον τόσο πολύ τους ιδιοκτήτες τους (ή ίσως είναι τα δεύτερα ή τρίτα αυτοκίνητά τους). Α, ξεχάσαμε να σας πούμε πως ένα τέτοιο διαμερισματάκι κοστίζει περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια. Φτώχεια καταραμένη…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!