ΑΓΩΝΕΣ

Η McLaren αναζητά οδηγό gamer για την ομάδα F1! [vid]

Η εταιρία αναζητά να προσλάβει έναν οδηγό για τον προσομοιωτή της Formula 1 και σκέφτηκε να απευθυνθεί στην παγκόσμια αγορά των eSports.

Το να βρει κανείς ικανό οδηγό για τη Formula 1 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και αυτοί που υπάρχουν έχουν ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα για να περνάνε επιπλέον ατελείωτες ώρες μέσα σε ένα προσομοιωτή. Με αυτά ως δεδομένα, η Βρετανική ομάδα αποφάσισε να προσλάβει έναν «επαγγελματία» οδηγό, ο οποίος όμως δεν θα είναι ανάγκη να μπει σε μονοθέσιο για να αποδείξει την ταχύτητά του.

Σε συνεργασία με τη Logitech, διοργάνωσε ένα διαγωνισμό eSports, με στόχο να βγει το γρηγορότερο οδηγό gamer που υπάρχει και, ακολούθως, να του προσφέρει εργασία στα κεντρικά της φίρμας, σαν επίσημο οδηγό/ δοκιμαστή, για τον προσομοιωτή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο σε μία σειρά αγώνων, τρέχοντας από διαφορετικές πλατφόρμες. Στο τέλος, οι 10 επικρατέστεροι θα ταξιδέψουν μέχρι το εργοστάσιο της McLaren για μία τελική μάχη. Ο νικητής θα φύγει με ένα ετήσιο συμβόλαιο στα χέρια, που θα του δίνει τη δυνατότητα να εργαστεί παρέα με τους μηχανικούς και το αγωνιστικό προσωπικό της φίρμας στην F1.

Ο Zak Brown, executive director της McLaren δήλωσε σχετικά, «αυτή είναι μία εξαιρετικά μεγάλη ευκαιρία, όχι μόνο για την βιομηχανία των παιχνιδιών αλλά για όλους εμάς στη McLaren και γενικότερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παρατηρούμε εδώ και καιρό την εξάπλωση των online sports παιχνιδιών και αυτή τη στιγμή η απόσταση μεταξύ του εικονικού και του πραγματικού δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο μικρή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουμε μία μοναδική και εντυπωσιακή πρόταση, που να ενώνει τους κόσμους των αγώνων και του gaming, με έναν τρόπο που δεν έχει κάνει κανείς στο παρελθόν».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!