ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν ο γύρος του θανάτου είναι ο τελευταίος [vid]

O λεγόμενος και “Γύρος του Θανάτου”, θέαμα δημοφιλές και στα μέρη μας παλαιότερα, εξακολουθεί να είναι το θέαμα που συναρπάζει τους θεατές σε φτωχές χώρες της Ασίας…

Όπως για παράδειγμα στην Ινδία όπου το Maut Ka Kuan όπως ονομάζεται αποτελεί από παράδοση την μεγάλη ατραξιόν σε κάθε γιορτή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, στην Jeypore τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως προβλέπεται. Και κάπου μεταξύ της σιγουριάς των οδηγών και των απαρέγκλιτων νόμων της Φυσικής, το κακό δεν άργησε να γίνει.

Όπως βλέπουμε στο video είναι η στιγμή της κορύφωσης του θεάματος όπου όλοι οι οδηγοί βρίσκονται μέσα στην μεγάλη ξύλινη πίστα και γυρνούν γύρω-γύρω με μοτοσικλέτες αλλά και με αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή όμως ένα από τα αυτοκίνητα χάνει την ορμή του και φυσιολογικά γλιστρά προς τον πάτο του “βαρελιού”.

Για κακή του τύχη πίσω του ακριβώς βρίσκεται ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος δεν προλαβαίνει να τον αποφύγει και πέφτει με δύναμη πάνω του. Και καθώς πέφτει και αυτός στον πυθμένα έρχεται το αυτοκίνητο να τον χτυπήσει με δύναμη. Η κατάληξη ήταν δυστυχώς ο θάνατος του μοτοσικλετιστή ο οποίος άφησε την τελευταία του καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο της πόλης.

Ετικέτες
Back to top button
Close
Close