NEA

Υβριδικό VW Golf GTI με 410 άλογα!

Στην λίμνη Worthersee στην Αυστρία παρουσιάστηκε το πρωτότυπο υβριδικό VW Golf GTI που σχεδιάστηκε από 13 εργαζόμενους της εταιρίας…

Το GTI First Decade Concept, όπως ονομάζεται, ξεχωρίζει από την όμορφη διχρωμία σε μπλε τόνους με πινελιές χρωμίου, ενώ το παρόν δίνει το πίσω σπόιλερ από την έκδοση Clubsport καθώς και πρωτότυποι τροχοί 20 ιντσών. Η κινητήρια μονάδα αποτελείται από ένα υβριδικό σύστημα που παράγει συνολικά 410 άλογα, όπου τους εμπρός τροχούς κινεί ο κινητήρας και τους πίσω ένας ηλεκτροκινητήρας με απόδοση 12 ΚW.

Στο εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο σπορ περιβάλλον, και στην θέση τους έχουν μπει ηχεία και η ρεζέρβα. Το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά με ένα app σε κινητό ή σε tablet, ενώ και τα δύο μπροστινά μπάκετ καθίσματα είναι δερμάτινα με Αλκαντάρα και μπλε διακοσμητικά στοιχεία και ραφές.

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα δεύτερο concept, το GTE Estate ImpulsE Zwickau, το οποίο είναι και αυτό σχεδιασμένο από εργαζόμενους στην VW και χρησιμοποιεί μία μπαταρία απόδοσης 16,8 KWh. Το αυτοκίνητο έχει πολύ εντυπωσιακούς χρωματισμούς στο αμάξωμα όπως και στο εσωτερικό, με πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες σε ότι αφορά τον διάκοσμο αλλά και την λειτουργία του εσωτερικού φωτισμού.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!