NEAΑΓΩΝΕΣ

Κούκλα η αγωνιστική BMW M4 GT4

Τοποθετημένη ανάμεσα στις Μ235 Racing και την κορυφαία M6 GT3, η M4 GT4 είναι ένας συνδυασμός μεταξύ της απλής M4 Coupe και της πιο σπορ GTS…

Οπτικά η BMW M4 GT4 έχει δανειστεί το κάρμπον καπό της GTS, από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένες και οι πόρτες, υπάρχουν πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις, μία τεράστια πίσω πτέρυγα για αύξηση της κάθετης δύναμης, αγωνιστικό splitter εμπρός, ενώ και η εξάτμιση έχει πλήρως αγωνιστικές προδιαγραφές. Υπάρχουν σημαντικές περικοπές σε κιλά (διαθέτει μόνο ένα κάθισμα από την M6 GT3, από την οποία προέρχονται και τα φρένα).

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 3-λιτρος 6-κύλινδρος με την ιπποδύναμη να είναι μεγαλύτερη από τα 431 άλογα της M4, αλλά δίχως η ακριβής απόδοση του κινητήρα να ανακοινώνεται, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές και διαβαθμίσεις, ανάλογα με την χρήση και το είδος του αγώνα που πρόκειται να την χρησιμοποιήσει ο ιδιοκτήτης της. Επίσης, υπάρχει και το 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο όμως έχει αρκετές βελτιώσεις και ενισχύσεις για αγωνιστική χρήση.

Μετά από περισσότερα από 20.000 χιλιόμετρα δοκιμών το M-Division θα παρουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 24 ώρες του Nürburgring (στο BMW Sports Trophy) την M4 GTS για όσους έχουν αγωνιστική διάθεση και για να καταβάλουν από 169.000€ (συν τους φόρους) για να αποκτήσουν ότι πιο hot υπάρχει σε «τεσσάρα».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!