Μία οδηγός δεν μασάει και σώζει το αυτοκίνητο της από κλοπή [vid]

Η κλοπή αυτοκινήτων με βίαιη αρπαγή παρουσία του ιδιοκτήτη τους (ή carjacking) είναι πλέον μία καθημερινή κατάσταση σε αρκετές χώρες του κόσμου (από τις ΗΠΑ και το Μεξικό έως την Νότια Αφρική)…

Στο βίντεο που αναρτήθηκε χθες βλέπουμε μία τέτοια απόπειρα η οποία όμως δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τους ληστές. Και αυτό γιατί όπως βλέπουμε η γυναίκα που ανεφοδιάζει το αυτοκίνητό της στο βενζινάδικο είναι αποφασισμένη να μην τους αφήσει να ξεφύγουν. Και όταν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, ανεβαίνει στο «παρμπρίζ» του αυτοκινήτου τους και από εκεί προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί.

Ο κλέφτης ξεκινά με την γυναίκα γαντζωμένη πάνω στο εμπρός καπό, όμως εκεί που όλοι περιμένουν την αναπόφευκτη εξέλιξη -και τον τραυματισμό της γυναίκας από πτώση- ο ληστής το ξανασκέφτεται και προφανώς μην θέλοντας να μπλέξει περισσότερο, παρατά την προσπάθεια και φεύγει με τον συνεργό του.

Η γυναίκα κατεβαίνει από το καπό, και τρέχοντας ανακτά τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, αποδεικνύοντας ότι κάπου αλλού θα πρέπει να αναζητηθεί το αδύναμο φύλο. Πάντως καλό θα ήταν να μην αποτελέσει παράδειγμα, γιατί προφανώς έπεσε πάνω σε ερασιτέχνες, και πέρα από το αυτοκίνητό της γλίτωσε και από σοβαρό τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπράβο της!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close