NEA

To Renault Koleos θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη

Το νέο και μεγαλύτερο SUV της γαλλικής εταιρίας που μοιράζεται κοινά μηχανικά μέρη με το Nissan X-Trail θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά…

Η 2η γενιά Renault Koleos έχει εξωτερική του εμφάνιση που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο σύγχρονο στυλ των μοντέλων της γαλλικής εταιρείας, ενώ χαρακτηριστική είναι η σεβαστή απόσταση των 21,3 εκατοστών από το έδαφος, που βέβαια τονίζει τον οff road προσανατολισμό.

Οι κινητήρες του νέου Koleos είναι ο diesel των 1.600 κ.εκ. των Renault Nissan, με τους 130 ίππους που κινεί αποκλειστικά του εμπρός τροχούς, καθώς και ένα μεγαλύτερος πετρελαιοκινητήρας 2.000 κ.εκ. με 175 ίππους που συνδυάζεται και με τετρακίνηση. Αυτόματα κιβώτια CVT είναι διαθέσιμα και για τους 2 κινητήρες.

Χάρη στο μήκος των 4,67 μέτρων και το μεταξόνιο των 2,71 μέτρων οι χώροι είναι άνετοι, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, μιας και το πορτμπαγκάζ κυμαίνεται από τα 542 έως και τα 1.690 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής των τουλάχιστον 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, που είναι μέρος του συστήματος infotainment R-Link 2 και διαθέτει μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης και ενσωμάτωσης smartphones. Διαθέσιμα είναι και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας της μάρκας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!