ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Skoda: Τέλος το Citigo, στροφή στα crossover

Αλλαγή της στρατηγικής της αποφάσισε η Skoda, η οποία δηλώνει ότι δεν προτίθεται να βγάλει αντικαταστάτη του Citigo στη μικρή κατηγορία.

Αντ’ αυτού, η εταιρία θα ρίξει περισσότερο βάρος στα «εκτός δρόμου» οχήματα. Ενδεικτική είναι η δήλωση του Peter Solc, διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας για όλο τον κόσμο, που ανέφερε πως «αν μία κατηγορία πέφτει, θα πρέπει να εστιάσουμε σε άλλα μοντέλα. Θα πρέπει να υπολογίσουμε τι είναι αυτό που φέρνει τα μεγαλύτερα κέρδη στη Skοda παγκοσμίως. Και αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή ως πεδίο να εστιάσουμε είναι ακόμα περισσότερα SUV». Εμμέσως πλην σαφώς, το Citigo πρόκειται να θυσιαστεί στο βωμό της μεγάλης ζήτησης για οχήματα τύπου crossover, τα οποία φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια στις ευρωπαϊκές αγορές και όχι μόνο.

Στα πλάνα μάλιστα της εταιρίας ακούγεται πως υπάρχει μεταξύ άλλων και ένα pick up, το οποίο θα βασίζεται στο Amaroc. Αυτό θα απευθύνεται στις αγορές της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής και σχεδόν βέβαια και στην Ευρώπη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!