ΑΓΩΝΕΣ

Τι συζητούν οι οδηγοί πίσω από τις κλειστές πόρτες; [vid]

Για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες η FIA και το επίσημο κανάλι της μας δίνει την δυνατότητα να δούμε τι επικρατεί στο καθιερωμένο briefing των οδηγών που γίνεται κάθε φορά πριν το εκάστοτε GP.

Εκεί οι οδηγοί μαζί με τους υπεύθυνους της πίστας και τους διοργανωτές του αγώνα συζητούν για τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει και τους τρόπους που θα μπορούσαν να τα αντιμετωπίσουν. Στο συγκεκριμένο video βλέπουμε όλους τους οδηγούς σε μια μάλλον χαλαρή ατμόσφαιρα πριν το Μονακό, με το ενδιαφέρον τους να επικεντρώνεται κυρίως σε κάποιο λίγο πιο ψηλό κερμπ που μάλλον ενοχλεί τον Max Verstappen.

Γενικά επικρατεί μια μάλλον χαλαρή ατμόσφαιρα (μέχρι και ο Raikkonen φαίνεται να χαμογελά) ενώ στην τελευταία σειρά, ο Vettel φαίνεται να το διασκεδάζει και να τους τρολάρει όλους. Γενικά το βίντεο δείχνει μια άλλη πλευρά των οδηγών, πολύ πιο ανθρώπινη κάτι που είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια, που οι λογική ήταν να κρατηθούν μακριά από το κοινό σε έναν αποστειρωμένο κόσμο.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι να παρατηρήσουμε ότι με την άφιξη της Liberty Media έχει ήδη αρχίσει μια στροφή προς την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα των πραγμάτων που συμβαίνουν πίσω από της κουρτίνες, κάτι που δεν συνέβαινε επί Ecclestone.

Μπορεί να πήρε δύο δεκαετίες για να δούμε κάτι τέτοιο, όμως όπως είναι προφανές από εδώ και στο εξής η Formula 1 θα αλλάξει το “επικοινωνιακό” της χαρακτήρα και θα πλησιάσει περισσότερο στην αμερικάνικη αντίληψη για τους αγώνες. Κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!