ΑΓΩΝΕΣ

DTM: Πόσο καλά τα καταφέρνει μία Mercedes 190E απέναντι στην ΑΜG C63;

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 21 ετών στο DTM η Mercedes έφερε σε αντιπαράθεση δύο από τα πιο πετυχημένα αγωνιστικά της, στην πίστα της Vallelunga στην Ισπανία…

Από την μια βρίσκεται η Mercedes-Benz 190Ε 2.5 16 EVO II που πρωταγωνίστησε στις πίστες την δεκαετία του 1990, ενώ από την άλλη βρίσκεται ο σύγχρονος απόγονος της, η Mercedes-AMG C63 DTM. Ο Karl Wendlinger αναλαμβάνει το παλιότερο, ενώ ο νεαρός Maro Engel βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της AMG C63 ώστε οι δύο οδηγοί να συγκρίνουν πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο παρελθόν και στο σήμερα.

Όπως είναι φυσικό το αγωνιστικό του 1990 έχει τεράστια διαφορά μιας και τότε οι κανονισμοί προέβλεπαν πολύ μικρές βελτιώσεις από την έκδοση παραγωγής του μοντέλου, μπροστά στην πολεμική AMG 63 με τον V8 των 500+ αλόγων. Στο μόνο σημείο που χάνει το σύγχρονο αγωνιστικό είναι στα φρένα, και αυτό διότι δεν έχουν προλάβει να ζεσταθούν επαρκώς τα κρύα κεραμικά δισκόφρενα. Στο βίντεο θα δείτε τον Maro Engel να δυσκολεύεται με το χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο Karl Wendlinger αγκομαχεί με το πανίσχυρο και ταχύτατο σύγχρονο αγωνιστικό.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!