ΑΓΩΝΕΣ

Porsche, στο δρόμο για το Le Mans [vid]

Στα παλιά της λημέρια ετοιμάζεται να δώσει το παρών η Porsche, διεκδικώντας ένα ακόμα τρόπαιο στον 24ωρο αγώνα αντοχής.

Αντικειμενικά, όσο επιτυχημένοι είναι οι Γερμανοί μηχανικοί, που κατασκευάζουν αγωνιστικά ικανά να κερδίζουν, άλλο τόσο είναι τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι του τμήματος marketing, καθώς τα videos που ετοιμάζουν είναι μικρά διαμαντάκια. Μετά τον περσινό, συγκλονιστικό απολογισμό, όπου έδωσαν τα εύσημα στην Toyota για έναν εξαιρετικό ανταγωνισμό, επανέρχονται τώρα για να μας υπενθυμίσουν πως στις 17/18 Ιουνίου έχουν να διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο…

Φέτος η Porsche διαθέτει στο οπλοστάσιό της την αναβαθμισμένη 919 Hybrid, η οποία διαθέτει δίλιτρο, V4, κινητήρα και συνολική ισχύ περίπου 900 ίππων. Στο θρυλικό αγώνα θα κατέβει με δύο πρωτότυπα, σε αντίθεση με την Toyota που έρχεται με τρία TS050, αποφασισμένη και αυτή να πάρει τον πρώτο της τίτλο. Το αποτέλεσμα αναμένεται αμφίρροπο και σίγουρα το θέαμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!