NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από 43.150 ευρώ η νέα BMW Σειράς 4

Η BMW ανανέωσε πρόσφατα στιλιστικά και μηχανολογικά τη Σειρά 4 και πλέον ξεκινά την προώθησή της στην ελληνική αγορά.

Στις αλλαγές περιλαμβάνονται προβολείς LED, αντί για Xenon, ενώ την ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, συναντάμε νέους εξωτερικούς χρωματισμούς, αλλαγές στους προφυλακτήρες, στις ζάντες και σε διάφορες ακόμα λεπτομέρειες, εντός και εκτός. Πέραν αυτών, συναντάμε βελτιώσεις και στις αναρτήσεις, που έχουν πλέον ένα πιο σφιχτό setup ώστε να αναδεικνύεται ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου.

Συνολικά η Σειρά 4 διαθέτει 31 εκδόσεις μοντέλων και κινητήρων. Αναφορικά με την coupe εκδοχή, ξεκινάει από τα 43.150 ευρώ, με την έκδοση 418i, η οποία εφοδιάζεται με τον 1.500άρη κινητήρα των 136 ίππων. Για όσους αρέσκονται στις open top βόλτες, οι cabrio εκδοχές ξεκινούν από την 420i και τα 55.000 ευρώ. Τέλος, στη γκάμα των αμαξωμάτων υπάρχει και η Gran Coupe, με βασική έκδοση αυτή της 418i, των 43.600 ευρώ. Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε τον τιμοκατάλογο της ανανεωμένης BMW Σειράς 4 εδώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!