ΔΙΑΦΟΡΑ

H BMW M4 GTS χωρά… ακόμη και την πεθερά σας [vid]

Mπορεί να λέμε ότι οι Γερμανοί στερούνται σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση του χιούμορ, όμως οι άνθρωποι της BMW έχουν βάλει σκοπό να μας αποδείξουν ότι κάνουμε λάθος…

Στις πολύ όμορφα γυρισμένες εικόνες βλέπουμε μία GTS να σταματά εμπρός σε ένα σπίτι με την σύζυγο να περιμένει στην αυλή. Ο άνδρας έρχεται και ανοίγει την δεξιά πόρτα, για να βγει η πεθερά του, η οποία όπως βλέπουμε έχει στριμωχτεί άσχημα στο στενό μπάκετ και αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα. Το highlight της υπόθεσης είναι ότι την στιγμή που την βοηθά ο “γαμπρός” της για να βγει, βρίσκει το κεφάλι της στο αμάξωμα!

Το βίντεο περιγράφεται ως επίσκεψη “Μεταξύ της πίστας και του Κυριακάτικου φαγητού” και υποστηρίζει το moto της ΒΜW για τα ακραία χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της σειράς “Μ” ότι “το υπερβολικό είναι ακριβώς το σωστό”. Όλα αυτά για το προμοτάρισμα της M4 GTS, η οποία έχει ήδη ξεπουλήσει τις 830 μονάδες που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής. Παρ’ όλα αυτά την χρήζει πρωταγωνίστρια σε ένα video που πολύ θα εκτιμήσει ο ανδρικός πληθυσμός.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button