ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετραδιεύθυνση και δύο σασί για το νέο Renault Megane RS

Αποφασισμένη να οδηγήσει την κατηγορία των hot hatch ένα βήμα παραπέρα, η Renault ενσωματώνει στο νέο Megane RS δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Το πρώτο ακούει στο όνομα 4CONTROL και είναι ένα νέο σύστημα τετραδιεύθυνσης, το πρώτο που συναντάμε σε αυτή την κλάση. Χάρη σε έναν ηλεκτρομαγνητικό μηχανισμό που εδράζεται στον πίσω άξονα, οι πίσω τροχοί θα έχουν τη δυνατότητα να στρίβουν, ανεξάρτητα από τους μπροστινούς, χαρίζοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία, κατευθυντικότητα και ακρίβεια στο σύστημα διεύθυνσης. Οι μηχανικοί της Renault Sport βαθμονόμησαν ειδικά το εν λόγω σύστημα ώστε να ανεβάσει την απόδοση του αυτοκινήτου σε νέα επίπεδα, χαρίζοντας σταθερότητα στις στροφές σε υψηλότερες ταχύτητες.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου Mégane R.S. θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα αμάξωμα Sport, το οποίο συνδυάζει την υψηλή απόδοση και την οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, ή σε ένα πιο απόλυτο, Cup, που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις επιδόσεις, τις δυνατότητες και την εμπειρία που προσφέρει το όλο σύνολο.

 

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!