ΔΙΑΦΟΡΑ

Μοτοσικλετιστής κλοτσά και το αυτοκίνητο πέφτει στο διάζωμα! [vid]

Ένα απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στην Καλιφόρνια όπου ένας ηλίθιος (ίσως και μεθυσμένος) οδηγός προτίμησε να απαντήσει… με μία τιμονιά απέναντι σε μια κλωτσιά!

Ο μοτοσικλετιστής για κάποιο λόγο αποφασίζει να κλωτσήσει στο πίσω μέρος ένα αυτοκίνητο όταν ο οδηγός του γκρι σεντάν προσπαθεί να απαντήσει με μία τιμονιά. Ωστόσο χάνει τον έλεγχο και όχι μόνο προσκρούει στο τσιμεντένιο διάζωμα, αλλά στη συνέχει παίρνει στο λαιμό και ένα άτυχο pick-up Escalade EXT που ντεραπάρει.

Το τρελό συμβάν έγινε στον αυτοκινητόδρομο 14 Freeway στην Santa Clarita, στην Καλιφόρνια και δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τόσο την κλωτσιά του μοτοσικλετιστή, όσο και την βλακεία του οδηγού που πολύ απλά θα μπορούσε να σταματήσει στην άκρη ή να καλέσει την αστυνομία. Αλλά ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει τι είχε προηγηθεί;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!