ΑΓΩΝΕΣ

Πωλείται η Mercedes W04 του Lewis Hamilton

H ίδια η Mercedes αποφάσισε να πουλήσει το μονοθέσιο στο οποίο έχουν καθίσει οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg…

Αν και έχει ήδη πουλήσει φημισμένα αγωνιστικά (όπως μία CLK LM του 1998 με προδιαγραφές FIA GT και μία AMG C-Class από το 1996 του Πρωταθλήματος Τουρισμού), η W04 είναι η πρώτη Formula 1 που βγάζει σε δημοπρασία το πρόγραμμα «All Time Stars» από την συλλογή της Μercedes. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μονοθέσιο που το 2013 ο Hamilton είχε κερδίσει το GP Ουγγαρίας, έχοντας την ίδια χρονιά ακόμα τέσσερις εμφανίσεις στο πόντιουμ και τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος (πίσω από τις Red Bull των Vettel και Webber και την Ferrari του Alonso).

Το εν λόγω μονοθέσιο είχε τον καλό ατμοσφαιρικό V8 των 2.400 κ.εκ. με ισχύ περίπου 750-830 άλογα, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε σχετικό προς το παρόν για την τιμή πώλησης. Πάντως αυτή θα είναι υψηλή και αντάξια ενός μονοθεσίου της F1, ενώ η Mercedes προσφέρει επίσης μία C-Class DTM του 2004 με τον V8 των 4,0 λίτρων και των 470+ ίππων που είδαμε και στο φετινό Goodwood.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!