SMSΑΓΩΝΕΣ

Το shield της Ferrari δοκιμάστηκε στο Silverstone [vid]

Το shield της Ferrari που δοκίμασε ο Vettel κατασκευάζεται από την εταιρία Isoclima η οποία ειδικεύεται σε ειδικά υλικά, και όπως βλέπουμε δεν αλλάζει σημαντικά την όλη εικόνα του αυτοκινήτου (όπως συνέβαινε με το Halo).

Το περίφημο “Shield” είναι μία διάφανη επιφάνεια η οποία καλείται να προστατέψει τους οδηγούς από θραύσματα που υπάρχουν στην πίστα. Η λύση αυτή προτιμήθηκε από άλλες προτάσεις όπως το Halo καθώς είναι αυτή με το μικρότερο “κόστος” στην σχεδίαση του αυτοκινήτου αλλά και την ορατότητα του οδηγού.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα ενστάσεις και προβληματισμός για το πόσο λειτουργικό είναι αυτό το “παρμπρίζ”, καθώς χρειάζονται αρκετές δοκιμές -ιδίως στην βροχή-, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει αρκετή προστασία σε μεγάλα αντικείμενα όπως ελαστικά. Αν λυθούν και τα αναμενόμενα προβλήματα που θα προκύψουν σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που θα αναπτύσσονται πλέον μέσα στα μονοθέσια, τότε είναι μάλλον σίγουρο ότι θα το δούμε από τι νέα χρονιά σε όλες τις ομάδες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!