ΑΓΩΝΕΣ

Πως θα είναι τα μονοθέσια στην F1 το 2025;

Ο ταλαντούχος γραφίστας Antonio Paglia μας παρουσιάζει την δική του πολύ πετυχημένη προσέγγιση για την εμφάνιση των μονοθεσίων στην Formula 1…

Με στιλ που παραπέμπει σε κόκπιτ μαχητικού τζετ και σε συνδυασμό με την εισαγωγή του Halo, ο Paglia μας προσφέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απεικονίσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως τα μονοθέσια μπορεί να είναι μελλοντικά, αλλά είναι βαμμένα στα χρώματα του παρελθόντος φέροντας και τις επωνυμίες μοναδικών πιλότων όπως είναι McLaren #12 του Ayrton Senna (ο μόνος που την είχε οδηγήσει), η Ferrari #18 του Lorenzo Bandini (ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 1967 στο Μονακό), η Williams #5 του Damon Hill (με την FW18 πήρε τον τίτλο το 1996) κ.α.

Ελπίζουμε μέχρι το 2021 η FIA να λάβει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος και όπως έχουμε γράψει προφανώς θα διατηρήσει τον V κινητήρα (τώρα μάλιστα που υπάρχει πλήρως διαχωρισμός από την Formula E) και να δούμε κάτι μεγαλύτερο σε κυβισμό και καλύτερο σε ήχο από τους μάλλον ξενέρωτους τωρινούς V6. Υπενθυμίζεται πως οι V12 της δεκαετίας του 1980-90 είχαν παραδώσει την σκυτάλη το 1996 στους V10, το 2006 έφτασε η σειρά των V8 και από το 2014 οι turbo υβριδικοί V6.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!