NEA

Στα σκαριά ένα ηλεκτρικό Twingo;

Tο Twingo έχει σχεδιαστεί παράλληλα με τα Smart ForTwo & ForFour με τα τελευταία ήδη να διαθέτουν από μια ηλεκτροκίνητη έκδοση…

Η παρουσία της Renault στην ηλεκτροκίνηση είναι γνωστή και ισχυρή εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζοντας κατά καιρούς διάφορα ηλεκτρικά και φυσικά το δημοφιλές Zoe. Και από την στιγμή που η πλατφόρμα υποστηρίζει την υποδοχή ενός ηλεκτρικού συστήματος πρόωσης (που θα μπορούσε να δανειστεί από την Daimler) φυσικό είναι να εντείνονται οι φήμες γύρω από ένα ηλεκτρικό Twingo.

Υπενθυμίζεται πως τα Smart Electric Drive χρησιμοποιούν μία μπαταρία ιόντων λιθίου των 17,6 kWh που παρέχει αυτονομία της τάξης των 160 μιλίων για το ForTwo Coupe και 155 χιλιόμετρα για τα ForTwo Cabrio και ForFour, ενώ η φόρτιση διαρκεί 2,5 ώρες. Το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 83 άλογα και 160 Nm ροπής. Έτσι, ένα Twingo EV είναι πολύ πιθανό, καθώς το αφεντικό της Renault Βρετανίας, δήλωσε στο εγχώριο περιοδικό Autocar ότι «…αν υπάρξει ισχυρότερη ζήτηση, εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!