NEASMS

Αναβάθμιση ουσίας για το Ford Ecosport

Το Ecosport περνά από μια βαθιά ποιοτική ανανέωση ώστε να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στις προδιαγραφές και απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς…

Τα σημαντικότερα νέα στο ανανεωμένο Ecosport έχουν να κάνουν με την προσθήκη του νέου 1.5 EcoBlue πετρελαιοκινητήρα με 125 άλογα και 300 Nm ροπής (κατανάλωση 4,5 λίτρα/100 χλμ., CO2 στα 119 γρ./χλμ.), ενώ παράλληλα τοποθετείται για πρώτη φορά τετρακίνηση με το σύστημα Intelligent AWD της Ford. Από πλευράς βενζίνης ισχύουν οι εκδόσεις 1.0 Ecoboost με 100, 125 και 140 ίππους, όπως και ο ντίζελ 1.5 TDCi με 100 ίππους. Η Ford τονίζει πως έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο σασί για βελτίωση της άνεσης και της ποιότητας κύλισης, καθώς και για καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, νέα μάσκα και γρίλια, LED φώτα ημέρας, νέες ζάντες και διχρωμία αμαξώματος. Πολύ σημαντική είναι η αλλαγή του ταμπλό όπου οι πολλοί διακόπτες έχουν αντικατασταθεί από τη νέα οθόνη πολυμέσων SYNC 3, η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλύτερη και ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί στα 334 λίτρα. Επίσης θα υπάρχει και έκδοση ST-Line για όσους διατηρούν πιο σπορτίφ πεποιθήσεις και στιλ.

To ανανεωμένο Ecosport θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν πριν τα τέλη του χρόνου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!