NEASMS

Έσκασε μύτη και η ανοιχτή Lamborghini Aventador S Roadster

Μία από τις πιο φαντεζί παρουσίες στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης θα είναι η ανοιχτή Aventador με τα 730 άλογα και την ενεργητική τετραδιεύθυνση…

Όπως είναι αναμενόμενο και η ανοιχτή έκδοση διατηρεί την τετραδιεύθυνση της κουπέ Aventador, την νέα σε γεωμετρία ανάρτηση, τα αναβαθμισμένα modes οδήγησης καθώς και τα πιο σπορτίφ συστήματα ελέγχου της πρόσφυσης. Γενικότερα η Aventador S Roadster έχει όλες τις αναβαθμίσεις που υπάρχουν και στην «κλειστή» εκδοχή της, φυσικά με εξαίρεση την προσθαφαιρούμενη hard top που ζυγίζει λιγότερο από έξι κιλά (αφαιρείται και αποθηκεύεται στο πίσω μέρος).

Στο πλαίσιο της εξατομίκευσης η οροφή μπορεί να έχει ότι χρώματα θελήσει ο πελάτης που θα καταβάλλει από 313.667 ευρώ (δίχως τους φόρους), ενώ έχει προνοηθεί πίσω ηλεκτρικά ανοιγόμενο κρύσταλλο (που βελτιώνει και την ροή του αέρα στο εσωτερικό όταν λείπει η οροφή) για να ακούγεται καλύτερα ο V12 των 6,5 λίτρων που αποδίδει 740 άλογα και 690 Νm ροπής. Η ανοιχτή έκδοση είναι κατά 50 κιλά πιο βαριά από την Coupe φθάνοντας στα 1.625 κιλά. Χρειάζεται μόλις 3,0 δευτερόλεπτα για το 0-100 με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!