SMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρνητικά σχόλια από BMW για τη νέα Mercedes X-Class

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε επίσημη θέση της εταιρίας αλλά σε προσωπική άποψη στελέχους της. Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον η όλη τοποθέτηση.

Κεντρικός πρωταγωνιστής σε αυτή την ιστορία είναι ο Hendrik von Kunheim αντιπρόεδρος της ΒΜW για την Ασία και τη Νότια Αφρική. Ο ίδιος, δήλωσε σε συνέντευξή του πως η νέα Χ-Class είναι φριχτή. “Την είδα στην Γενεύη και ήταν πολύ απογοητευτική. Μπορούν να κάνουν καλύτερα, φτιάχνουν φανταστικά αυτοκίνητα αλλά αυτό εδώ είναι μία απογοήτευση”. Δικαιολόγησε μάλιστα αυτή τη θέση λέγοντας ότι είναι ένα φθηνό σε αίσθηση και με πολύ “πλαστικό” όχημα, κάτι που σίγουρα δεν περιμένει κανείς από την Μercedes.

Συνήθως τέτοιου είδους προκλήσεις αποφεύγονται από μεγαλοστελέχη. Παρόλα αυτά, η είδηση έχει γίνει γνωστή, οπότε τώρα θα πρέπει να περιμένουμε λογικά την απάντηση της Mercedes, που μάλλον δύσκολα θα το αφήσει να πέσει κάτω… Πόσο μάλλον όταν στη συγκεκριμένη κατηγορία η BMW απουσιάζει, οπότε παίζει χωρίς αντίπαλο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!