ΑΓΩΝΕΣ

GP Σιγκαπούρης: Ο Vettel στην pole position!

Έχοντας χάραξη που ευνοεί την Ferrari, η πίστα της Σιγκαπούρης αποδείχτηκε τελικά τυχερή για τον Vettel που θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση.

Μεγαλύτερη, ίσως έκπληξη, είναι αυτή του Max Verstappen, που ολοκλήρωσε με το μονοθέσιο της Red Bull έναν εξαιρετικό γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές, κατορθώνοντας να πάρει τη δεύτερη θέση. Η Ferrari μπορεί να νιώθει ήσυχη κατά την εκκίνηση, αφού στη δεύτερη σειρά βρίσκονται αντίστοιχα οι Ricciardo και Raikkonen, στις θέσεις τρία και τέσσερα. Όσο για τη Mercedes, δεν τα κατάφερε τόσο καλά. Ο Ηamilton ξεκινά από την 5η θέση, ενώ ο Bottas από την 6η.

Η κατάταξη στην εκκίνηση αλλά και η ίδια η πίστα, που ευνοεί τα ιταλικά μονοθέσια, γέρνουν σαφώς την πλάστιγγα υπέρ της Ferrari. Παρόλα αυτά όμως, δεν θα πρέπει να ξεγράψει κανείς και τις Mercedes, που θα παλέψουν σκληρά για το βάθρο. Υπομονή, λοιπόν, καθώς σε λίγες ώρες ξεκινάει ο αγώνας, όπου εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.

 

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!