NEA

Genesis G70, το premium της Hyundai

Ποιος είναι ο επόμενος ανταγωνιστής των BMW Σειράς 3, Mercedes C-Class και Audi A4; Ναι, καλά μαντέψατε…

Η Genesis, η εταιρία κύρους της Hyundai, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη (υπολογίζεται να τη δούμε προς τα τέλη του 2019 – αρχές του 2020), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεται πυρετωδώς για εκείνη τη μέρα. Ενδεικτικό είναι το νέο της μοντέλο, ονόματι G70, που στοχεύει ακριβώς στην καρδιά των premium προτάσεων της μεσαίας κατηγορίας και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα στην αγορά της Κορέας.

Οπτικά θεωρούμε ότι έχει κάτι να πει, αν και αρκετές λεπτομέρειές του θυμίζουν διάφορες προτάσεις του ανταγωνισμού… Οι διαστάσεις του αγγίζουν σε μήκος τα 4,69 μέτρα, σε πλάτος τα 1,85 και σε ύψος τα 1,4 μέτρα. Αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων, αυτή τη στιγμή διατίθενται δύο υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ βενζίνης, 2.000 κυβικών και 252 ίππων και 3.300 κυβικών, V6, με 370 ίππους (0-100 σε 4,7 δεύτερα, τελική 270)- και ένας 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 2.200 κυβικών με 202 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, θα υπάρχουν όμως και τετρακίνητες εκδόσεις.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!