NEA

Φήμες για εξαγορά της FCA από την Hyundai Motors

Τελικά οι κινέζικες εταιρίες Guangzhou Automobile Group και Great Wall Motor Company δεν φαίνεται να προχωρούν σε εξαγορά της Fiat-Chrysler και οι φήμες πλέον έρχονται από Κορέα μεριά…

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η Hyundai έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την εξαγορά της FCA, σύμφωνα με την εφημερίδα The Detroit Bureau. Και αν γίνει ένα τέτοιο ντιλ τότε το νέο σχήμα που θα προκύψει θα ξεπερνά τους ομίλους των Toyota, VW και Renault-Nissan-Mitsubishi, με παραγωγή πάνω από 11,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα τον χρόνο.

Παρά τις επαφές που είχε κάνει, ο Sergio Marchionne παραδέχτηκε πως από τους Κινέζους δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αναφορά. Αλλά όταν η FCA το ψάχνει τόσο πολύ, κάποια στιγμή θα βρεθεί μνηστήρας. Πάντως από την μεριά της η Hyundai αρνείται τις φήμες και πως δεν υπάρχει στα πλάνα της η προοπτική εξαγορά της Fiat-Chrysler.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!