NEA

Ξεχωριστό σήμα η Polestar και επισήμως

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και τελικά η Polestar θα γίνει μία ανεξάρτητη μάρκα μέσα στην Volvo, π.χ. κάτι ανάλογο όπως το M-Division της BMW ή η AMG για την Mercedes-Benz.

Μάλιστα σε κάθε social media λογαριασμό της η Polestar ανέβασε μία εικόνα δύο λέξεις: “The End”. Ωστόσο, το τέλος αυτό αποτελεί την αρχή μίας νέας εποχής με την εξέλιξη (και όχι απλά αναβάθμιση όπως παλιότερα) νέων σπορ εκδόσεων ξεκινώντας από την σειρά “90” και την πλατφόρμα SPA πάνω στην οποία βασίζονται τα S90 και ΧC90.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το πρώτο Polestar θα παρουσιαστεί τέλος της χρονιάς με αρχές της επόμενης, ενώ υπάρχουν φήμες για την συμμετοχή της νέας μάρκας με το δικό της σήμα στην Formula E. Και αυτό διότι τα ηλεκτροκίνητα Volvo που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα έχουν το σήμα της Polestar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!