ΑΓΩΝΕΣ

To μονοθέσιο της Audi για την Formula E

Μετά την κυριαρχία της Audi για σχεδόν μία δεκαετία με τους diesel ΤDI στο Le Mans έρχεται τo E-Tron FE04, το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της μάρκας…

Στις προηγούμενες δύο σεζόν η Audi λειτούργησε υποστηρικτικά στην ομάδα ABT Schaeffler που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Formula E. Για τη νέα σεζόν, και με πλήρη εμπλοκή της Audi πλέον, τα αυτοκίνητα θα έχουν αρκετά πιο συγκρατημένη εμφάνιση που να ταιριάζει περισσότερο στο πνεύμα της εταιρίας. Οδηγοί θα είναι ο πρωταθλητής του 2017-2017 Lucas di Grassi με teammate τον Daniel Abt ενώ την εποπτεία θα έχει ο τρεις φορές νικητής του Le Mans Αllan McNish.

Πρόκειται όπως καταλαβαίνουμε για το ξεκίνημα μιας εντελώς νέας εποχής για την εταιρία (αλλά και για πολλές άλλες που σίγουρα θα ακολουθήσουν), και διατηρεί την ίδια ομάδα και την γενικότερη προσέγγιση που είχε η Audi στο πρότζεκτ του LMP1. Υπάρχει ένας ανασχεδιασμένος ηλεκτροκινητήρας, αρκετή χρήση carbon σε περισσότερα σημεία  και μετάδοση μίας σχέσης, μαζί με ειδικούς -και πολύ όμορφους- τροχούς. Εδώ να πούμε πως στο πρωτάθλημα της Formula E θα μπουν και άλλοι κατασκευαστές, όπως η Porsche από το 2019.

Audi e-tron FE04 #66 (Audi Sport ABT Schaeffler), Daniel Abt
Audi e-tron FE04 #1 (Audi Sport ABT Schaeffler), Lucas di Grassi
Audi e-tron FE04 #1 (Audi Sport ABT Schaeffler), Lucas di Grassi

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!