ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλα μπορούν να συμβούν σε αγώνα… σούζας αυτοκινήτων [vid]

Τα λεγόμενα και «wheelies» είναι διαγωνισμοί που συνήθως γίνονται στο περιθώριο κάποιων αγώνων dragster και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους φίλους αυτής της μορφής των αγώνων.

Ο λόγος είναι προφανής όπως βλέπουμε και από το βίντεο, στην πρώτη του φάση. Εκεί όπου ο οδηγός Jason Schubert το περασμένο Σαββατοκύριακο σήκωσε μία Οldsmobile Cutlass του 1978 με άγνωστο αριθμό αλόγων κάτω από το καπό της. Και ενώ τα πράγματα εξελίσσονταν ιδανικά για αυτού του είδους τους διαγωνισμούς, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε σχεδόν ορθή γωνία, κάτι έχει αρχίσει να πηγαίνει στραβά.

Ο οδηγός προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι οδεύει με ταχύτητα πάνω στον προστατευτικό τοίχο, και έτσι πέφτει με δύναμη επάνω του και στην συνέχεια φέρνει αρκετές τούμπες μέχρι να σταματήσει. Όπως μαθαίνουμε δεν είχε κάποιο τραυματισμό (πέρα από το αναμενόμενο σοκ) ενώ όπως βλέπετε και ακούτε από το βίντεο, οι θεατές το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!