ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε σπάνια supercars να… κυλιούνται στην λάσπη [vid]

Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως, βλέπουμε ότι μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα του πλανήτη μπορούν να κινηθούν και στην… λάσπη!

Στην παράδοξη αυτή συνάντηση βλέπουμε αυτοκίνητα όπως δύο Bugatti, μία Veyron και μία ΕΒ-110, μία Lamborghini Miura SV(!), μία Countach και μια LaFerrari να κάνουν λασπομαχίες και να οδηγούνται σε ένα τερέν που καμία σχέση δεν έχει με το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκαν. To όλο εγχείρημα αποτελεί μία ακόμα επίδειξη της ακραίας αίσθησης σνομπισμού που κρύβεται πίσω από την ομάδα που κρύβεται στο όνομα «TaxRich» και το κανάλι τους στο YouTube όπου κατά καιρούς βάζουν τα αυτοκίνητά τους να κάνουν διάφορες τέτοιες εμπνεύσεις.

 

Racing some multi million cars on the dirt road Tag a friend who would do this • ————————————————— Use #Carpicseurope for a chance to get featured

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Super & Exotic Cars (@carpicseurope) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!