ΑΓΩΝΕΣ

Η Nissan θα μπει στο πρωτάθλημα της Formula E

H ιαπωνική εταιρία θα αντικαταστήσει την Renault στo πρωτάθλημα με τα ηλεκτρικά μονοθέσια ώστε να ενισχύσει το ευρωπαϊκό της προφίλ…

Ούτως ή άλλως η Renault έχει χτίσει μία ισχυρή αγωνιστική εικόνα γύρω από την Formula 1 (προμηθεύει ήδη 3 ομάδες με κινητήρες με πιο πρόσφατη την McLaren), οπότε λογικό είναι ο όμιλος να αποφασίσει πως στην Formula E θα συνεχίσει η Nissan. Αν και οι αποφάσεις φαίνεται ότι έχουν παρθεί, η ανακοίνωση δεν αναμένεται να γίνει πριν τις αρχές της νέας χρονιάς, και πιθανότατα στην Γενεύη τον Μάρτιο του 2018.

Ωστόσο, η ομάδα της Renault έχει ήδη παρουσιάσει το μονοθέσιό της για το πρωτάθλημα του 2017/2018, κάτι που πιθανόν να σημαίνει ότι η συμμετοχή της Nissan θα είναι για την επόμενη χρονιά, εκτός απροόπτου. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αλλάξει όλη η ομάδα ή θα συνεχίσει η υπάρχουσα συμμετοχή με νέα χρώματα, όμως είναι σαφές ότι το γκρουπ θέλει πιο ενεργή συμμετοχή της Nissan έτσι ώστε όχι μόνο να προωθήσει τα ηλεκτρικά της μοντέλα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!