ΑΓΩΝΕΣ

GP Ηνωμένων Πολιτειών: Ακόμη πιο κοντά στον φετινό τίτλο του πρωταθλητή ο Hamilton!

Με την 9η φετινή του νίκη ο Βρετανός βρίσκεται ακόμη πιο κοντά σε έναν ακόμη τίτλο – Στην 2η θέση ο Vettel, στο βάθρο και ο Raikkonen αφού ο Verstappen έπεσε στην 4η θέση μετά από ποινή, σύντομα το αναλυτικό άρθρο για ότι έγινε στο Όστιν.

Ο αγώνας ήταν μία μάλλον εύκολη υπόθεση για τον Βρετανό, καθώς καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου ήταν εμφανώς ο καλύτερος συνδυασμός μέσα στην πίστα, με την Mercedes να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και ο ίδιος στην καλύτερη φόρμα της χρονιάς. Με τη νίκη του αυτή ο Hamilton απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από το Vettel και θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να χάσει τον τίτλο.

Με τρεις αγώνες να απομένουν (Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι) αλλά και την Mercedes να φαίνεται ότι έχει βρει την συνταγή να “μην σπάει, να μην χαλάει”, όλα δείχνουν ότι ο Hamilton είναι εξαιρετικά απίθανο να χάσει το φετινό πρωτάθλημα μετά και την σημερινή του νίκη.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Φανατικός οπαδός της Formula 1 από το 1996. Αγνοεί την έκφραση: Βαρετό Grand Prix!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!