ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα ποδήλατο με τα σήματα της Aston Martin

Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε μία τετράτροχη Aston Martin τότε μία με δύο τροχούς ίσως είναι ένα όνειρο πιο εφικτό…

To εν λόγω ποδήλατο προέρχεται από τον γνωστό κατασκευαστή ποδηλάτων Stork, με τον οποίο δημιούργησαν αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν «Storck Fascernario.3 Aston Martin Edition». Υπάρχει ειδική βαφή «Argentum Nero» η οποία αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με το φως, και άλλοτε φαίνεται γκρι, άλλοτε πράσινη ή ασημένια. Μάλιστα, η Aston Martin εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την βαφή ώστε να την περάσει σε κάποιο από τα μελλοντικά της μοντέλα.

Το ποδήλατο Aston Martin θα υπάρξει σε μόλις 107 μονάδες και είναι βασισμένο πάνω σε ένα κάρμπον πλαίσιο που ζυγίζει μόλις 770 γραμμάρια. Μαζί με όλα τα άλλα πανάλαφρα περιφερειακά, το τελικό βάρος του ποδηλάτου αγγίζει τα 5,9 κιλά. Όσο για την τιμή δεν γνωρίζουμε, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το όποιος ρωτά για τα χρήματα σημαίνει ότι δεν μπορεί να την αγοράσει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!