ΑΓΩΝΕΣ

Θύματα ληστείας με πυροβολισμούς έπεσαν 8 μέλη της Mercedes F1!

Σε μια απόσταση λίγων μέτρων από το Autódromo José Carlos Pace (όπως ονομάζεται πλέον η πίστα) και σε μια περιοχή με πολλές φαβέλες το αυτοκίνητό έγινε ένα πρωτοφανές συμβάν…

Ο Lewis Hamilton έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter πως «…χτες το βράδυ στην πίστα της Βραζιλίας μέλη της ομάδας μου απειλήθηκαν με προτεταμένο όπλο. Έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ σε έναν έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Είμαι τόσο συγκλονισμένος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ. Η Φόρμουλα 1 και οι ομάδες πρέπει να κάνουν κάτι. Δεν υπάρχει συγγνώμη».

H εγκληματικότητα στη Βραζιλία κυμαίνεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και αυτό το έμαθαν από πρώτο χέρι 8 μέλη της ομάδας Φόρμουλα 1 της Mercedes, οι οποίοι κατά τη διαδρομή τους την Παρασκευή το βράδυ από την πίστα Interlagos προς το ξενοδοχείο τους έπεσαν θύμα ένοπλης επίθεσης. Αφού ακινητοποιήθηκαν από ενόπλους, στη συνέχεια έπρεπε να αποβιβαστούν και να πέσουν στο έδαφος.

Οι ένοπλοι τους έκλεψαν τα διαβατήρια και τα ρολόγια τους, ενώ απειλήθηκε και ένα αυτοκίνητο με συνεργάτες της FIA, αλλά αυτό ήταν θωρακισμένο οπότε δεν διέτρεχαν κίνδυνο. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίσθηκε πέρα από το ψυχολογικό σοκ. Κάτω υπάρχει ένα από τα αρκετά tweets που έκανε ο Hamilton εμφανώς αναστατωμένος.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!