NEA

Δεν ξανάγινε τέτοιος τερματισμός σε αγώνα [vid]

Στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο την πίστα του Macau εκτός από την απίστευτη καραμπόλα στον αγώνα FIA GT και το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του μοτοσικλετιστή από έξοδο, είχαμε ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό.

Μετά την απίστευτη καραμπόλα, πρόκειται για έναν από τους πιο παράδοξους τερματισμούς που έχουμε δει ποτέ σε αγώνα πίστας και αφορά μονοθέσια του πρωταθλήματος Formula 3 της FIA. Όπως βλέπουμε στο video, η μάχη μεταξύ των δύο πρώτων, του Αυστριακού Ferdinand Habsburg και του Sergio Sette Camara είναι τρομακτική, με τον πρώτο να παίρνει κεφάλι στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία του τερματισμού. Όμως και οι δύο υπερβάλλουν και πέφτουν με δύναμη πάνω στις μπαριέρες με απόσταση μόλις λίγων μέτρων!

Από την απίστευτη αυτή εξέλιξη επωφελείται ο τρίτος της κατάταξης, ο Daniel Ticktum ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε μία ανέλπιστη καρό σημαία. Μάλιστα στην τέταρτη θέση τερμάτισε όπως-όπως και χωρίς πίσω τροχό o Hasburg. Πέρα από την απίστευτη εξέλιξη, αξίζει να προσέξουμε τον τρόπο που “ζει” και μεταδίδει τα τεκταινόμενα ο σπίκερ στην ζωντανή μετάδοση. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα δικά μας δεδομένα μάλλον είναι περιττή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!